Facility management

Gelieve alle velden in te vullen opdat wij een goed verloop kunnen garanderen.

Instapcursus Frans op 15 september (deel 1) en 16 september (deel 2) telkens van 9u.-12u. in lokaal B316 Ondervind jij nog moeite bij de vervoeging van de werkwoorden, heb je het lastig met andere basisgrammatica: schrijf je dan in voor deze cursus. Bij de start van het academiejaar wordt deze materie immers als gekend beschouwd.

Volgde je reeds een talenrichting in het secundair, dan is de instapcursus waarschijnlijk minder op jouw lijf geschreven, al blijf je uiteraard ook welkom.

Instapcursus Rekenvaardigheden op 15 september 2022 van 13u.-16u. in lokaal B316 Vind je van jezelf dat jouw logisch denken niet optimaal is en besef je dat de regel van 3, procentberekening, breuken en schaalrekenen voor jou best nog ‘ns kunnen opgefrist worden: schrijf je dan in voor de instapcursus Rekenvaardigheden.

Volgde je reeds een wiskundige opleiding in het secundair, dan is deze instapcursus voor jou minder geschikt, al blijf je uiteraard ook welkom.

Cursussen
Ik wens me in te schrijven voor volgende cursus(sen):
Opleiding
Ik ben ingeschreven voor deze opleiding op Odisee
Vooropleiding
Niveau opleiding secundair
Privacy

Privacyverklaring: de hierboven gevraagde persoonsgegevens worden verzameld om je te kunnen inschrijven en de communicatie en organisatie vlot te laten verlopen. Je gegevens worden via een versleuteld medium bewaard. Een jaar na afloop worden alle gegevens gewist. Je hebt steeds het recht te verzoeken om inzage te krijgen in de gegevens die we van jou bijhouden, om je gegevens te laten aanpassen en om je gegevens te laten wissen. Neem hiervoor contact op met martina.arys@odisee.be

Voor specifieke vragen i.v.m. de bescherming van je persoonsgegevens kan je contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Odisee via privacy@odisee.be.

* Deze velden zijn verplicht